Wie ben ik?

Wie ben ik?

Mijn naam is Amanda en ik ben geboren in 1989. Ik woon, samen met mijn man en twee kinderen, in Holten.

Na verschillende banen te hebben gehad binnen de retail, kwam ik uiteindelijk tot het besef dat mijn hart niet binnen deze branche ligt. Ik kwam tot de ontdekking dat ik het liefst (direct) contact had met mensen.
Het leek me mooi om wat te kunnen betekenen voor een ander, maar wist nog niet precies op welke manier dit invulling te geven. Echter de psyche van de mens bleef mij boeien. Ik heb het altijd al interessant gevonden erachter te komen wat mensen beweegt en wat ze bezig houdt. Na oriëntatie en onderzoek kwam ik uiteindelijk terecht bij de hbo-opleiding tot psychosociaal counselor en besloot de sprong in het diepe te wagen. Ik ben de ‘schoolbanken’ weer in gegaan en rondde deze studie uiteindelijk succesvol af. Tijdens mijn opleiding heb ik veel mogen leren over mezelf, maar ben ik ook overtuigd geraakt van de eigen kracht van de mens. Het is mijn passie jou te mogen begeleiden bij het terugkrijgen van je eigen regie. Voor mij is het elke keer weer bijzonder deel te mogen uitmaken van dit unieke proces.

Naast psychosociaal counselor ben ik ook nog werkzaam als persoonlijk begeleider binnen de verslavingszorg.

Foto_Amanda_Harks-removebg-preview (2)